Ik geef workshops voor bedrijven, volwassenen, kinderen én op thema.

 

Bedrijven

Teambuilding, dat vindt ieder bedrijf belangrijk. Een goede, onderlinge verstandhouding tussen de medewerkers. En wat schept er nu meer een band dan samen - heerlijk informeel - bezig zijn met een kunstwerk? Een heus bedrijfskunstwerk nog wel, gemaakt van producten of objecten uit de eigen branche.
Erg leuk om een prominente plek binnen het bedrijf te geven, bijvoorbeeld bij de receptie.

 

Praktijkvoorbeeld

Kunst voor de dokterspraktijk: pleisters, watten, spuiten, etc. verwerkt in kunstwerken die kriskras door de praktijk kunnen worden ophangen. Gemaakt door de artsen en assistenten zelf.

 

Kinderen

Kinderen schilderen van nature vanuit hun gevoel en vinden het heerlijk om creatief bezig te zijn. Een creatief verjaardagspartijtje zal dus zeker in de smaak vallen. Natuurlijk gaan de gemaakte kunstwerken na afloop mee naar huis. Maximaal 8 kinderen (van basisschoolleeftijd) per workshop. De kosten voor circa 2 uur (inclusief materiaal) bedragen € 10,- per kind.

 

Thema

Ook erg inspirerend zijn workshops op thema. Vooral kinderen vinden het heerlijk om vanuit een thema te schilderen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Moederdag, Vaderdag, herfst, lente, vakantie of de oppas. Prijs per kind per workshop: € 20,-.

 

Ook voor volwassenen is themaschilderen natuurlijk erg leuk, bijvoorbeeld ter ere van een jubileum of vrijgezellenfeest.

 

Meer info & prijzen

Voor meer informatie en prijzen kun je altijd contact met me opnemen.